Хотелско обзавеждане

Причини, поради които хотелските матраци са толкова удобни

хотелски матрак на промоция | matracite.promo

Когато отседнете в хотел, често си тръгвате оттам, чудейки се как сте спали толкова спокойно. Причината за това може да са матраците в хотелските стаи, които често са плюшени и приятни, създавайки усещането, че лежите на облаци. Хотелиерите разбират, че за да привлекат клиенти, им трябват най-луксозните удобства, включително най-висококачествено преживяване на сън, така че купуват най-добрите хотелски матраци, пригодени да допълват висококачествената им собственост, стандарти и лукс.

Клиентите също така харчат солидна сума пари и усилия, за да изберат хотела, който предлага най-добрите удобства, включително легла. Знаейки това, повечето хотели рекламират луксозните си легла по всякакъв начин.

Но какво прави тези легла най-удобните и защо се чувстваме най-комфортно, когато спим на тях? Това не е само един компонент, а цял пакет от луксозни матраци, поддържащи легла, спално бельо, правилно осветление и атмосфера в стаята. Но най-решаващият фактор е матракът.

Основни причини, поради които хотелските матраци са по-удобни за сън:

Висококачествени материали за матраци

Знаейки, че свойствата на материалите влияят на качеството на готовия продукт, луксозните хотели избират матраци, изработени от висококачествени материали. Така те могат да осигурят на посетителите си най-голям комфорт, подкрепа, плюшеност, облекчаване на натиска и спокоен сън. Матраците с памет, матраците с вътрешни пружини и хибридните матраци са най-популярните видове матраци в хотелската индустрия. Изработени са с най-добрите налични устойчиви материали, включително пяни, системи с вътрешни пружини и текстил.

Усъвършенствани технологии

Матрачната индустрия в Индия се развива силно през последните две-три десетилетия, като бяха разработени няколко технологии за подобряване на съня и комфорта. А хотелите купуват премиум матраци, които използват най-усъвършенстваните технологии, като технологията CertiGuard, технологията Aero Sleep и т.н. Тези иновации допринасят за правенето на матрака по-удобен и подобряват преживяването на сън на спящия.

Осигуряват повишен комфорт

Подобно на другите матраци, хотелските матраци също включват слоеве за комфорт, които ги правят меки, приятни и отлични повърхности за спане. Тези матраци често са изработени от мемори пяна или латекс, които са признати за способността си да се приспособяват към формата на тялото и да осигуряват персонализиран комфорт.

Предлагат балансирана поддръжка

Тези матраци обикновено имат дизайн с вътрешни пружини, за да поддържат тялото и да издържат на тежестта и постоянната употреба на матрака с течение на времето. Тази система с вътрешни пружини е или система с покет пружини или система с бонел пружини, с по-висок брой пружини. Освен това, за да осигурят по-добра поддръжка, хотелските матраци често са изградени върху здрава основа (като бокс пружина), която може да поддържа както тежестта на матрака, така и на спящия върху него човек.

По-добър отскок

Повечето хора оценяват отскока на хотелските легла и много хора се опитват да го възпроизведат на собствените си матраци. Отскокът на матрака често се определя от конструкцията и компонентите му, като висококачествени системи с покет пружини с висок брой пружини, мемори пяна и латекс. Когато поставите тежест върху тези компоненти, те се компресират, а когато премахнете тежестта, те се връщат към първоначалната си форма, генерирайки ефект на отскок. Дебелината на матрака също допринася за неговия отскок. За да направят своите легла по-отскокливи и удобни, хотелите използват по-дебели матраци с височина от 12 до 15 инча.

Контрол на температурата

Способността на матрака да поддържа комфортна температура може да помогне на гостите да спят по-добре. Хотелските легла са проектирани с технологии за контрол на температурата и материали, чувствителни към температурата. Например, някой от хотелските матраци са изработени от силно пореста, чувствителна към температурата пяна и вътрешни пружини. Освен това, като използват дишащо и добре проветрено спално бельо, като чаршафи и покривки за легла, хотелите гарантират, че техните посетители имат възможно най-доброто преживяване на сън.

Комплект спално бельо

Хотелското спално бельо, като чаршафи, завивки и възглавници, може значително да направи хотелските матраци по-удобни. Висококачествените чаршафи, например, могат да добавят меко и луксозно усещане към матрака, докато пухкавата завивка може да осигури допълнителна топлина и комфорт. Възглавниците също могат да направят голяма разлика в комфорта, тъй като гостите често ще оценят наличието на различни видове възглавници, от които да избират, като меки, средно твърди и твърди опции.

матраци за хотел промо | matracite.promo

Заключение

Това са само няколко от многото причини, поради които хотелските легла са толкова релаксиращи. Много хора се стремят и желаят да получат същото изживяване при спане у дома. Хотелските матраци обикновено се създават по поръчка и не се предлагат за продажба на дребно. Въпреки това, в Matracite.promo можете да намерите и купите матраци на промоция за хотел или къща за гости и да изживеете сън като в хотел у дома. Виж тук. Тел : +359 877 96 96 21

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *