Разни

Създайте ефектна визия за Осми март, носейки рокли с волани

Бяла рокля с дантела | evizabg.com

Ето какво: животът е твърде кратък, за да носите скучни дрехи. Дори и да сте от типа, който предпочита да носи най-класическите и семпли тоалети, определено имате в гардероба си поне една дреха, запазена за онези специални моменти, когато искате роклята да съответства на Вашата буйна радост.

Знаете ли кой дизайнерски детайл най-добре изразява радостта? Воланът. Тя е женствена, нежна и закачлива. Той е модерен и умело поставен, може да прекрои фигурата Ви по хармоничен начин. Ето защо сме подготвили за Вас множество модели  рокли с волани за празника на жената, които ще Ви превърнат в кралицата на вечерта на всяко специално събитие, някои тоалети с уникални перспективи на кройка и живи цветове.

Как да използвате воланите в полза на вашата фигура

Като всяко друго модно изкуство, воланите могат да донесат чудотворни промени във външния Ви вид, балансирайки пропорциите и отвличайки вниманието на зрителя от евентуални недостатъци.

Така, ако имате малък бюст, можете смело да носите елегантна рокля с волани в горната част за допълнителен обем. Хоризонталните или диагонални волани ще създадат илюзия за по-едър бюст, а вертикалните оптически намаляват.
Дълга рокля с чувствена асиметрия, придадена от воланите, обгръщащи едното рамо, е идеална, ако искате да привлечете вниманието към бюста, шията и лицето. За да завършите ефекта на контуриране на силуета във Ваша полза, талията е подчертана с шнур, който се завързва с панделка на гърба, като крайният резултат е женствен тоалет с романтична нотка.

По-подходяща за дневно парти, но също толкова женствена и елегантна е къса рокля с волани, изработена от фин воал, с изискана кройка, без да е права.
Също така, изключително популярният тази година пеплум волан има ефектен ефект, превръщайки лесно всеки тоалет в такъв, който привлича всички погледи. Предимството му е, че подчертава талията и визуално променя пропорциите, внасяйки нотка шик в тоалета.

Как да допълваме рокли с волани

Воланите, поставени в горната част, привличат вниманието към бюста и лицето, но много лесно можете да постигнете съблазнителна визия с вечерна рокля с волани, поставени върху полата. Ако дизайнът включва някои асиметрични елементи, толкова по-добре. Препоръчваме Ви да облечете на специално събитие, като сватбено тържество или 8-ми март, дългата празнична рокля, която идеално илюстрира горната идея и освен това съчетава две от най-ценните материи в едно изискано облекло.

Относно аксесоарите е препоръчително да не прекалявате с тоалети с волани, независимо дали се намират в областта на бюста или полата, за да избегнете прекалено натоварена визия. Това означава, особено при роклите с едно рамо, в дизайна на които воланите са съсредоточени в горната част, да заложите само на чифт ценни и дискретни обеци, които да завършат изисканата Ви визия. Освен това се погрижете за обувките си и се откажете от обемни обувки или такива, украсени с различни волани, в полза на сандали с тънки каишки в нюд нюанси. Това правило важи както за дългите официални рокли, така и за миди роклите с конична кройка.

Така че, забравете образа на детските рокли, украсени с волани, плисета и лъкове. Вече сте дама, която знае как да избере рокля с волани с ултра-женствена привлекателност, може би леко драматична, която да придружава движенията Ви с особена грация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *