По света, Пътуване

Хотели в Маями с незабравими гледки към океана

Хотели в Маями | hotelnarcis.com
Маями е град в щата Флорида, САЩ. Той е вторият по големина град във Флорида и пети по големина в САЩ. Маями е известен със своите красиви плажове, тропически климат и космополитен начин на живот.

Маями е популярна туристическа дестинация, която предлага на посетителите всичко, от което се нуждаят за една незабравима ваканция:

 • Красиви плажове: Маями е дом на множество красиви плажове, включително Майами Бийч, Оушън Драйв и Сансет Бийч. Плажовете в Маями са идеални за плуване, сърфиране, слънчеви бани и разходки.
 • Тропически климат: Маями има тропически климат, който е идеален за почивка. Средната температура в Маями е около 25 градуса по Целзий.
 • Космополитен начин на живот: Маями е космополитен град, който е дом на хора от цял свят. В Маями можете да намерите ресторанти от всякакъв вид, магазини от всякакъв вид и културни събития от всякакъв вид.

Ако търсите една незабравима ваканция, Маями е идеалната дестинация за вас. В Маями можете да намерите всичко, от което се нуждаете за една пълноценна почивка: красиви плажове, тропически климат и космополитен начин на живот.

 • The Setai Miami Beach: The Setai Miami Beach е луксозен хотел, разположен на брега на океана в Маями Бийч. Хотелът предлага изискани стаи и апартаменти, открити и закрити басейни, СПА център, ресторанти и барове. Гледките от хотела към океана са спиращи дъха.
 • The Ritz-Carlton, South Beach: The Ritz-Carlton, South Beach е друг луксозен хотел, разположен на брега на океана в Маями Бийч. Хотелът предлага изискани стаи и апартаменти, открити и закрити басейни, СПА център, ресторанти и барове. Гледките от хотела към океана са също толкова спиращи дъха, колкото и тези от The Setai Miami Beach.
 • The St. Regis Bal Harbour Resort: The St. Regis Bal Harbour Resort е луксозен хотел, разположен в Бал Хайборн, предградие на Маями. Хотелът предлага изискани стаи и апартаменти, открити и закрити басейни, СПА център, ресторанти и барове. Гледките от хотела към океана са невероятни.
 • The Four Seasons Hotel at The Surf Club: The Four Seasons Hotel at The Surf Club е луксозен хотел, разположен в сърцето на Маями Бийч. Хотелът предлага изискани стаи и апартаменти, открити и закрити басейни, СПА център, ресторанти и барове. Гледките от хотела към океана са просто спиращи дъха.
 • The Mandarin Oriental, Miami: The Mandarin Oriental, Miami е луксозен хотел, разположен в сърцето на Маями. Хотелът предлага изискани стаи и апартаменти, открити и закрити басейни, СПА център, ресторанти и барове. Гледките от хотела към океана са невероятни.
 • The Ritz-Carlton, Key Biscayne: The Ritz-Carlton, Key Biscayne е луксозен хотел, разположен на остров Ки Бискейн, в близост до Маями. Хотелът предлага изискани стаи и апартаменти, открити и закрити басейни, СПА център, ресторанти и барове. Гледките от хотела към океана са просто спиращи дъха.
 • The Fontainebleau Miami Beach: The Fontainebleau Miami Beach е легендарен хотел, разположен на брега на океана в Маями Бийч. Хотелът предлага изискани стаи и апартаменти, открити и закрити басейни, СПА център, ресторанти и барове. Гледките от хотела към океана са просто спиращи дъха.
 • The Loews Miami Beach: The Loews Miami Beach е луксозен хотел, разположен на брега на океана в Маями Бийч. Хотелът предлага изискани стаи и апартаменти, открити и закрити басейни, СПА център, ресторанти и барове. Гледките от хотела към океана са невероятни.
 • The Shelborne on South Beach: The Shelborne on South Beach е луксозен хотел, разположен на брега на океана в Маями Бийч. Хотелът предлага изискани стаи и апартаменти, открити и закрити басейни, СПА център, ресторанти и барове. Гледките от хотела към океана са просто спиращи дъха.
 • The Betsy Hotel, South Beach: The Betsy Hotel, South Beach е луксозен хотел, разположен в сърцето на Маями Бийч. Хотелът предлага изискани стаи и апартаменти, открити и закрити басейни, СПА център, ресторанти и барове. Гледките от хотела към океана са невероятни.

Това са само някои от най-добрите хотели в Маями с незабравими гледки към океана. Ако търсите хотел в Маями с незабравима гледка към океана, един от тези хотели е идеален избор за вас.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *