Разни, Хотелско обзавеждане

Строителни ремонти в хотели и хотелски стаи

ремонт и строителни дейности на хотел

Хотелите са ключов елемент от туристическата индустрия. Те осигуряват на гостите място за престой, хранене и почивка. За да останат конкурентни, хотелите трябва периодично да извършват ремонти и подобрения.

Защо да ремонтирате вашия хотел?

Има много причини да ремонтирате вашия хотел. Ето някои от най-важните:

За да подобрите качеството на престоя на гостите

Ремонтът може да помогне за създаването на по-приятна и комфортна среда за гостите. Това може да доведе до по-високи оценки и повече резервации.

Подобряване безопасността на хотела

Ремонтът може да помогне за отстраняването на потенциални рискове за безопасността, като например повреди по електрическата система или водопровода.

Ефективността на хотела

Ремонтът може да помогне за подобряване на ефективността на хотела, като например чрез увеличаване на енергийната ефективност или намаляване на разходите за поддръжка.

За да увеличите стойността на хотела

Ремонтът може да помогне за увеличаване на стойността на хотела, като го направи по-привлекателен за потенциални купувачи.

Ремонт на хотела

Обновяването на вашия хотел не означава само нов слой боя. Това също е шанс за модернизиране, иновации, увеличаване на заетостта и увеличаване на приходите.

Повишената конкуренция в сферата на хотелиерството и променящите се очаквания на гостите означават, че хотелите трябва да са в крак с новите технологии, за да процъфтяват. Новият дизайн е важен, но новите системи са също толкова важни. Вашият ремонт не трябва да налага луди разходи за обновяване на хотел или да бъде сложен, непосилен или разточителен проект. Няколко внимателни актуализации могат да увеличат приходите и да намалят разходите – като направят операциите иновативни и ефективни.

Инвестирането в модерни технологии като част от вашето обновяване намалява ежедневната ви работа, гарантира, че вашият хотел се откроява като напредничав на наситения пазар и ви позволява да приложите успешна стратегия за директни резервации.

Готови ли сте да обновите хотела си извън просто промяна на цвета? Ето как да гарантирате, че обновяването на вашия хотел също така увеличава приходите, радва гостите, опростява операциите и подобрява стратегията ви за директни резервации.

5 признака, че вашият хотел се нуждае от  ремонт

Вижте тези пет силни индикации, че е време за ремонт на хотела си:

  • Неефективни системи за осветление. Те могат да мигат или да бръмчат и да увеличат разходите за енергия.
  • Уредите редовно се нуждаят от ремонт. Освен че изискват незабавно внимание, проблемите тук могат да сочат и неефективност на вашия персонал по поддръжката или комуникацията на екипа.
  • Дълги опашки при настаняване. Съвременните гости очакват решения за самообслужване – по-късно обсъждаме как да внедрим мобилно чекиране, без да сменяме ключалките си.
    Липса на ресурси за дистанционна работа. Дигиталните номади са нарастваща група гости, които трябва да търсите да привлечете.
  • Персоналът е затрупан с въпроси и молби. За да освободите екипите на рецепцията с недостатъчен персонал, трябва да дадете на гостите начин за достъп до информация и да комуникират с екипа дигитално.

Строителни дейности в хотел

Актуализирането на вашия хотел може да постигне много повече от свеж нов облик. Основно ще ви помогне да разширите клиентската база и да увеличите приходите. Ще направят вашия хотел по-ефективен. Ремонтът и строителните дейности в хотел могат да бъдат скъпи и времеемки. Затова е важно да се планират внимателно и да се изпълняват от опитни професионалисти, като строителна Фирма ОНАСИСС ЕООД.

Тел.: (+359) 87 9 998 759
Emal: onassis.ltd@abv.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *